Awe Architects

Pike House

The clients Approached us with a design brief that pointed us in the direction of a contemporary design. “We are looking for a  very unique design unlike what that average home owner would peruse”. With this in mind the design was elaborated on the principles of clean lines and  the composition of dramatic volumes. The entrance is defined and carved from a striking  minimalist rotated box that appears to have fallen while the adjacent volume remains in tack. The architecture looks simple yet somehow elegant with overall white finish and punctuated accents on the exterior. The open plan interior also in-cooperates a planter below the stair case the connects visually to another small defined outdoor planter. This gives the impression of depth and provokes a wonderful line of sight from their dining table.

Year

2016

Location

St Kitts

Category

Architecture

Creative Director

Awe Architects Inc